събота, 24 юли 2010 г.

Как да преуспеете във всяко начинание


За да успеете, в която и да е сфера, трябва да спазвате няколко правила.
1. Научете се да лъжете и го правете при всяка удобна възможност. Например, ако строите сграда и техниката ви изцапа улицата, на съседите си обещайте, че ще я измиете. При повторно напомняне от тяхна страна им кажете, че сте ангажирали техника, която да измие, но в настоящия момент тя е заета и трябва да се изчака. Ако не ви притесняват много може да продължавате така до безкрай.
2. Друг начин да постигнете своето е чрез подкуп. Профилактично раздавайте малки подаръци без повод и правете комплименти. Служителите от контролните органи имат малки заплати и някои от тях с радост биха приели страничен доход. Ако видите, че служителят не е в тази категория веднага се оттеглете и се срещнете с началника му. Може той да има други виждания.
3. Изградете си образ от който да се страхуват. Пускайте слухове за себе си, че сте набили някой, че имате нещо общо със специалните служби и имате влиятелни приятели. Ако сте мъж работете върху мускулите си. Носете черно поло, черен костюм и черни очила. Парадирайте с мощна и скъпа кола. Ако нямате пари в брой купете на лизинг.
4. След като изградите образа си може да внушавате на околните, че ще ги защитавате. Няма значение от какво. Много ще се радват на това и ще са готови да ви правят отстъпки и услуги.
5. Давайте пари само в краен случай.
6. Включете се в някаква мрежа – партиина организация, масонска ложа или друга, стига в нея да членуват влиятелни хора.
7. По никакъв начин не зачитайте правата на другите, дори и на вашите роднини. Търсете само своя интерес. Единствено изпълнявайте това което изискват по-влиятелните от вас.
8. Правете дарения за сираци, хранете бездомни и винаги се старайте това да бъде отразено в медийте. На околните говорете колко държите на ценностите като: трудолюбие, честност, коректност и други.
9. Никога не признавайте грешките си.
10. Ако сте изпълнили всичко то вие сигурно живеете в България или в някоя друга подобна страна. Карате скъпата си кола по третокласни пътища с дупки. Ако сте мъж, в жена ви има силикон и в любовницата ви има силикон. Хората около вас са напрегнати и нещастни и това влияе и на вас. Затова често пътувате в чужбина, но там ви показват, че не ви харесват /ако ви забележат/ и нямате никакво значение за тях. В стремежа ви да се утешите си купувате нова яхта и всичко това продължава до момента, в който на пътя ви се изпречи такъв като вас. Възможно е да сте добре образован и да се имате за много интелигентен. Тогава още по-зле за вас. Съществува и емоционална интелигентност.

Заключение: Не искам да приличам на човека, който описах, а също ви съветвам и вие да не сте такива и да не практикувате посочените правила. Да не правим на другите това, което не искаме да се случи на нас.


Иванов

4 коментара:

  1. Не само интересно, но и твърде жалко защото напълно е вярно.
    За последната точка не зная, защото отдавна вече не живея в България, но останалите са универсални.

    Малко или повече си важат навсякъде. Разликата е май само в първите два думи.

    ОтговорИзтриване
  2. Ако навсякъде е така действително е жалко.

    ОтговорИзтриване